Tilbake igjen, og ny bryggemaskin.

Da har jeg begynt å planlegge neste brygg. Og det var sannelig på tide. Det er nemlig borti 4 måneder siden sist, og det har kun blitt 2 brygg de siste 7 månedene. Så nå regner jeg med at det blir en Saison og en Engelsk Bitter med Kveik. Saison er en øltype som jeg elsker, så den er en no-brainer at skal på plass. Og Engelsk Bitter med kveik er fordi jeg kunne tenkt meg å prøve ut om kveiken kan brukes i forskjellige øl-stiler.

Siden jeg muligen må legge opp bryggedagen litt annerledes enn jeg har gjort før, så har jeg gått til innkjøp av en ny bryggemaskin. Beer Brew 30 Automatic. Denne maskinen ble nylig nr 2 på TV2 sin test av bryggemaskiner. Siden jeg ikke liker å legge for mye penger i hobbyen min (Jepp, jeg er litt a-typisk i forhold til mange brygger som kaster penger etter det blankeste og mest avanserte utstyret), så var det liten tvil da denne maskinen kom på tilbud for litt over 5 lapper. Noen negative ting har jeg hørt om BB30A, men jeg tar sjansen, siden det visstnok er glimrende kundeservice hos ølbrygging.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.