Lenge siden sist.

Nå er det lenge siden sist jeg har blogget noe som helst her. Men det har hatt sine naturlige grunner.

  • Jobbing med styrevervet i Norbrygg
  • Latskap
  • Planlegging av nytt kjøkken
  • Oppfølging av oppussing av kjøkken, stue, gang, kjeller.

For å ta det som har tatt det meste av tiden min de siste månedene, så er kjøkkenet noe av det mest ambisiøse og morsomte jeg har gjort på lang, lang tid.

Først var det mange runder med forskjellige leverandører, som endte opp med at vi fallt ned på HTH som leverandør. Deretter så måtte vi få på plass snekker, rørlegger og elektriker. Heldigvis så hadde HTH kontakter og avtaler med alle typer håndtverkere vi trengte, så vi tok en runde med dem. Og valget var ikke så vanskelig da det viste seg at alle disse snakket sammen og kunne koordinere all jobb.

Det estetiske på kjøkkenet var det kona som helt klart hadde førersetet på, mens den praktiske løsningen var det meg som ville mest på. Dermed så ble dette valget jeg tok i forhold til hvitevarer:

Kjøleskap: Samsung RF24H


Dampovn: AEG BS8836680M

Stek/Mikro: AEG KM8403101MPlatetopp: AEG HK674400FB
Oppvaskmaskin: AEG F66700VI1P

 

Så dette tror jeg skal funke ganske bra.

Nå er det i siste fase av oppmonteringen, så det er litt overveldende med alt det nye, men jeg regner med at i ukene fremover kommer til å komme flere oppdateringer i bloggen om hvordan dette fungerer for meg, og kanskje litt tips'n triks, spesiellt for dampovnen.

#spennende

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.