Ett par nye brygg i dag.

Jeg har en stund tenkt på å lage meg en Brown Ale til Jul. Men siden det er jul, så skal man ikke spare på noen ting, og heller ikke malten. Derfor ble det en god og fyldig Imperial Brown Ale. Jeg tok utgangspunkt i min standard Brown Ale-oppskrift, og bare oppjusterte den ett par hakk for å få opp OG og for å få mer fylde. Resultat ble: Julehøst

I tillegg så skal kona på hyttetur, og forrige gang hun var på hyttetur med jobben så sendte jeg med henne en del Eplecider som jeg hadde laget av billig eplejuice fra Eldorado. Men denne trenger ganske lang lagring for at den skal være noe særlig drikkanes, så da tok jeg den lettvinte løsningen og stakk ned på Bryggselv og kjøpe et sett fra Mangrove Jacks, nærmere bestemt Apple Cider. Denne trenger strengt tatt bare 3 uker før den er drikkanes, men den får 6 uker før det er hyttetur igjen, Dermed så blir det Hyttekos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.