Bryggefri måned.

Da tror jeg nesten det er første bryggefrie måned siden jeg startet med denne hobbyen tilbake i 2013.

Men nå er grytene oppe igjen, og skal få kjørt seg litt på førstkommende ondag og kanskje fredag/lørdag/søndag. Først ut blir det en APA fra mine 4 "faste" øl i sortimentet, nemlig Sommer. Forrige batch ble oksidert og havnet til slutt i en gammel vinballong, og tilsatt en god slump bakterier. Denne gangen har jeg skikkelig corneliusfat, og har fått litt erfaring i å fate Øl, så nå tror jeg det skal gå bra.

Neste ut må jo nesten bli en annen fra "standardsortimentet", Høst. Denne er helt klar en av mine favoritter. Den er en ekstremt fin matøl, og er en innertier til det meste av kjøttretter. Og i tillegg så er jeg ganske tom for den i boden, så det må fylles opp.

Etter det blir det nok å få fyllt opp med en god Saison, Vår. Denn ble nok desverre ganske så overkarbonert sist, så mange av flaskene har vært skikkelige vulkaner.

Tilslutt tenker jeg at jeg skal teste å dumpe vørter rett på gjærkaka etter Høst. Da blir det nok min faste Stout som blir brygget, Vinter. Denne er et must å ha til kosekvelder i jula.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.