2 nye brygg

Da har det blitt 2 nye brygg til gjæring i boden.

DIPA er en DobbelIPA, eller kanskje den kan klassifiseres som en Imperial IPA. Den klokker inn på 1.061, litt under det jeg forventet. Dette tror jeg at kalibreringen jeg gjorde av temperatursensorene er grunnen til. Forresten, så har jeg aldri helt fått til en skikkelig IPA, så jeg er spent på om jeg kanskje denne gangen skal klare det. Centennial, Cascade og Chinook bruker ikke være feil.

Illsint er en videreutvikling av en Belgisk Dubbel med rause mengder chili i. Denne laget jeg forrige gang med 5 Carolina Reaper i. Denne gangen tenkte jeg å kjøre litt hardere på, så jeg kjørte på med 10 Carolina Reaper og 6 Bhut Jolokia. Utfra det jeg smakte av vørteren så blir dette en skikkelig pannevarmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.