Morgentanker

Da står det 2 batcher og putrer i boden. Høst som er en fin og relativt lett Brown Ale, nesten helt på grensen til en Mild. Dette er er vel det nærmeste jeg kommer en signaturøl, siden det første øl-settet jeg startet min bryggekarriere med var en Brown Ale fra Europris. Denne utgaven er en veldig god matøl, og sammen med en Saison så har jeg dekt det meste av matretter som vi bruker å ha på bordet her hjemme.

Den andre er Sommer, som er en velhumlet American Pale Ale. Denne gangen har jeg trykket hardt til på tørrhumlingen, for å få frem en enda sterkere humlekarakter enn det jeg fikk forrige gang. Men forrige gang så syntes jeg den fikk en eller annen form for usmak, som jeg tror var en oksidering, men jeg er ikke helt sikker. Uansett så fyllte jeg den batchen over på en vinballong sammen med en god slump bakterier, og den står nå og koser seg i boden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.