Ferie.

Ligger her og slacker i Portugal mens 2 batcher står og godgjør seg i kjellerboden. Begge er i klassen IPA, hvis man legger godviljen til. Lætt og Smask er de velklingende navnene de har fått. Smask har stått i ca 3 uker, og er veldig klar for å bli flasket. Lætt kan godt stå noen dager til, men det begynner å bli på tide for den også. Første prøvesmak blir om ca en og en halv uke.

I tillegg så har jeg begynt å tenke på årets juleøl. Lovlig seint vil vel mange si, men men, det får så være. Jeg tror det blir en oppjustering av det ølet som jeg kalte Nødt. Jeg hadde noen flasker med på minglingen før hjemmebryggerhelgen 2014, og det var en del som sa at en mer alkoholsterk utgave ville gjøre seg som Juleøl.

Etterhvert mår jeg også sette i gang brygging av batch nr 20. Dette tror jeg skal bli en seriøst ram Stout. Jeg har ikke fått "satt" oppskriften ennå, men det tror jeg at jeg skal få gjort i løpet av en uke eller 2.

Well well. Tilbake til ferie og slaraffenliv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.