Comeback

Vel, sort of. Jeg har gått til innkjøp av ny bryggemaskin. Flesket ut med 8k for en Grainfather fra Sola Mat og Vin AS. Litt odde URL til den nettbutikken der, men men, jeg tok sjansen på det.

 

 

 

Her forleden ringte UPS om at det var en pakke på vei til meg.

Heldigvis var den akkurat innafor slik at den passet inn i bagasjerommet på bilen.

 

 

 

 

Etter få minutter så var den pakket ut på stuegulvet, og stod der og skinte i all sin prakt. Gleder meg til å teste ut denne. Spesielt gleder jeg meg til å slippe å ligge flat på gulvet/verandadekket for å sjekke temperatur og hvor langt tid det er igjen før neste steg i bryggeprosessen, siden kontrollenheten er festet midt oppe på bryggemaskinen, og har display vendt oppover. I tillegg så har den bluetooth og app. REJOICE. Dette gjør at jeg slipper å løpe inn og ut på verandaen når jeg brygger ute på sommeren. Jeg håper imidlertid at de kommer med en kontrollenhet som har Wifi etterhvert.

 

Nå er det på vei litt godsaker fra eBay, som skal gjøre denne bryggemaskinen litt mer "komplett". Disse endringene er inspirerte av David Heath, som har lagt ut en del youtube-videoer om forbedringer som kan gjøres på en Grainfather.

Camlock i stedet for skruing:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rDgL7IUhmNg[/embedyt]

... More to come ....

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.