Sitter her i mørket en kveld

Og smaker meg igjennom det jeg så langt har laget av Allgrain-brygg.
Jeg må si at Påske er en skikkelig høydare. Det smaker rett og slett fantastisk.
De andre jeg har laget er ganske OK, men denne smeller rett i smakssansen min som en bombe.
Jeg har pr dags dato ikke smakt noe kjøpe-øl som har vært i nærheten av dette.

Problemet er at jeg må lage mer av det, siden jeg er litt usikker på om det holder frem til jul med det jeg har laget til nå.

Neste gang jeg skal lage den, så skal jeg prøve å smekke en WLP001 i den, men jeg er usikker på om det vil funke, siden jeg brukte Nottingham i den første som smakte usannsynlig godt i min gane. Der er mulig jeg driter i Gahr og gutta, og går for Nottingham fortsatt, siden karakteren den gir på øllet er helt riktig for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.