Øldommer

Det er en litt gammel nyhet, men nå er jeg sertifisert øldommer. Det betyr i praksis at jeg kan være med å dømme konkurranser. I tillegg så er jeg stappet inn i en ressursgruppe som kan tråkke til ved forskjellige tester arrangert av media. I tillegg så er det forventet at jeg kan gi skikkelige tilbakemeldinger til hjemmebryggere som kommer for å få en vurdering av brygget sitt utenfor konkurranse.

Dette er også et steg videre som min store lidenskap her i livet: SMAK! Jeg må nå være enda mer skjerpet for sensorisk testing, noe som smitter over på matlagingen og kaffedrikkingen min. Og det betyr at jeg enda mer må prøve å "trene" for hver eneste gang jeg smaker på noe som helst. Det gjør meg ingenting å bli enda mer klar over hva jeg smaker og oppfatter i et måltid eller en drikk.

Hurra for meg, og husk SMAK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.