Neste brygg

Da er malt innkjøpt til de to neste bryggene: Rallkattlia og Mills v2. Egentlig så skulle jeg vente med å brygge til håndleddet (som jeg er operert i) hadde grodd helt, men jeg har skrapet frem en del pumper, så jeg trenger ikke løfte noe, og da tror jeg at jeg skal få det til.

I og med at jeg ikke kjører bil for tiden (Samme grunn - Håndleddet), så måtte jeg finne alternativ måte å komme meg ned på Bryggselv. Rotet litt rundt på Ruter og fant ut at faktisk både T-Bane 5 (Stasjon: Hasle) og Buss 60 (Stoppested: Hasle) er bare knappe hundre meter fra Bryggselv. Dermed heiv jeg sekken på ryggen og dro. NB - Note to self: 10 kg malt får ikke plass i en vanlig blodbanken-sekk.

Men, nok om det. Jeg har litt mye APA, IPA og Pale Ale på lageret, og hadde lyst til å fylle opp med litt andre, mindre humlepregede øl-typer. Mills har jeg brygget før, og fikk mye skryt for det, så derfor justerte jeg bare bittelitt, og bestemte meg for at det skulle bli en Brown Ale. I tillegg så funket Ægir sin Rallar veldig godt sammen med maten som ble spist her hjemme på søndag, så jeg gravde rundt på nettet, og fant til slutt nok spor til at jeg skal prøve meg på et gansle likt brygg.

Tenker at første brygg, Rallkattlia blir brygget nå på fredag, så får vi se utover neste uke om jeg kan få brygget Mills v2 da.

Gleder meg til å få brygget litt igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.